Lorenz Lambrechts en Shana Meir, de oprichters van FORS kinesitherapie, zijn beiden masters in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Ze waren studiegenoten aan de Universiteit Antwerpen en volgden uit interesse de vervolgopleiding manuele therapie aan de Vrije Universiteit Brussel. Naast een interesse in het functioneren van het menselijke lichaam, delen ze een passie voor gezondheid en beweging en hebben ze de ambitie om patiënten te helpen met een begeleiding op maat. Hiervoor gaan ze steeds in overleg met de patiënt en luisteren ze naar zijn of haar wensen en verwachtingen.

 

Naast hun professionele leven zijn ze beiden heel sportief en appreciëren ze een juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Om nog beter ten dienste te staan van hun patiënten, scholen ze zich op regelmatige basis bij. Samen hebben ze meer dan twaalf jaar ervaring en zetten ze hun gedeelde visie verder in FORS, sterk in beweging.

 

Met loopbaancoach Laura Hendrickx is FORS ook sterk in werk. Bij haar kan je terecht met uw specifieke loopbaanvragen.

KInesist Lorenz Lambrechts

Lorenz Lambrechts

Kinesist lorenz@forskinesitherapie.be+32 (0)494 72 83 46Manueel therapeut, revalidatie en kinesitherapie, sportkinesitherapie en loopblessurepreventie
Geconventioneerd
Ondernemingsnummer: 0539.928.823

Michelle Helsen

Klinish Psychologe michelle.helsen@outlook.com