Lorenz Lambrechts, de oprichter van FORS kinesitherapie, is een master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Uit interesse volgde hij de vervolgopleiding manuele therapie aan de Vrije Universiteit Brussel. Naast een interesse in het functioneren van het menselijke lichaam, heeft Lorenz een passie voor gezondheid en beweging en heeft hij de ambitie om patiënten te helpen met een begeleiding op maat. Hiervoor gaat hij steeds in overleg met de patiënt en luistert hij naar zijn of haar wensen en verwachtingen.

 

Kimberley studeerde in 2022 af  in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de Universiteit van Antwerpen. Nadien volgde zij ook de vervolgopleiding manuele therapie aan de UA. Momenteel is zij bezig aan de opleiding bekkenbodemfysiotherapie aan somt in Nederland.

 

Naast hun professionele leven zijn ze beiden heel sportief en appreciëren ze een juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Om nog beter ten dienste te staan van hun patiënten, scholen ze zich op regelmatige basis bij. Samen hebben ze meer dan vijftien jaar ervaring en zetten ze hun gedeelde visie verder in FORS, sterk in beweging.

 

 

KInesist Lorenz Lambrechts

Lorenz Lambrechts

Kinesist lorenz@forskinesitherapie.be+32 (0)494 72 83 46Manueel therapeut, revalidatie en kinesitherapie, sportkinesitherapie en loopblessurepreventie
Geconventioneerd
Ondernemingsnummer: 0539.928.823

Michelle Helsen

Klinish Psychologe michelle.helsen@outlook.com